maanantai 6. toukokuuta 2013

3

Moi teille :)


Nyt on taas viikko kulunut viime kirjotuksesta, oon varmaan hitain uus bloggaaja. Mutta nyt on vapaapäivä niin ajattelin kirjottaa tänne taas pitkästä aikaan. Tuol pihalla on ihan sika ihana ilma ja lähenki nauttimaan siitä ulos Gabyn kanssa heti kun oon saanu tän valmiiks ;)

Tänään en oo kun aamu lenkkeilyn jälkeen kun käynyt kaupassa ja nähnyt siskoo jonka kans mä kävin lounaalla syömäs hyvät salaatit :) Ja sen jälkeen mä lähinkin vähän reilu tunnin lenkille Gabyn kanssa (mun koira) . Kyl huomaa että, kesä on tulossa kun niin lämmintä alkaa olemaan ja Gabyki alkaa taas läähättämään hirveesti tuol pihalla. Piti kesken lenkkii käydä ostaa sille vettä kun vesipulloo ei tullu mukaan :D Onneks ens viikolla se saa ihan uuden kesä-lookin, josta tuun varmasti postaamaan tänne teillekki ! Vois ottaa ihan ennen-jälkeen kuvat niin näkee miten koiraki muuttuu ku toiseks :D Tällä hetkellä Gabyl on ihan ylikasvanu turkki ja sil hömpäl on pakko yrittää pitää jonkulaista pompulaa että näkee jotain :) Nyt se näyttää enemmän joltain bichonilta kuin puudelilta :D

Mut nyt toiseen aiheeseen, ku en kumminkaa ryhtyny pitämään mitään koirablogii vaikka ne onki ihania :)

Eli lenkkeilyjen jälkeen mä oon lakkaillut vaan kynsiä jostai mul tuliki mieleen että siitä teenki postauksen teille, tai no siis kynsistä, mun niistä. Ja tästä se alkaa:







Eli tiedoks kaikille teille, että mä rakastan nätin värisii kynsilakkoja ihan hirveesti ja siks multa löytyyki niitä lemppareita semmoset 28 kpl (niin siis LEMPPAREITA ;) En oo saanut laskettuu paljon löytyy mult kynsilakkoja kaiken kaikkiaan. Mä oon vaan niin hurahtanut niihin että, aina kun nään jonku ihanan värisen kynsilakan mitä mul ei vielä oo niin on vaan pakko ostaa se omaks :D Eli mulle mm. kynsilakat on semmosia mitkä joillekki on esim laukut ja kengät. Eli niitä ei vaan voi koskaan olla omasta mielestä liikaa ;)
my favourites <3














Mulla kasvaa omat kynnet tosi äkkii aina ja aika vahvoiks ihan itestää, ja siihen varmasti auttaa mun maidon juonti. Mä juon maitoa päivittäin. Ja se myös että, mä hoidan niitä. Lakkailen pari kertaa viikossa kynsiä, viilaan ja leikkaan kun on tarvetta. Kynsilakat suojaa kynttä paljon, en enään muista edes milloin viimeks mulla kynnet on ollu ilman kynsilakkaa? (kun sen muutaman minuutin, lakkojen vaihdossa;)


 Joskus ehkä pari-kolme vuotta sitten, mulla oli nätit geelikynnet tipeillä, mut sen jälkeen ei olekkaan ollut. Päätin kasvattaa omat kynnet sellasiks ja lopetin turhat kynsien repimiset ym. Ja rupesin lakkaamaan kynnet näteiks. Ja siitä tää alkoi;


baby pink :>

Nyt kun kesäkin on tulossa kovaa vauhtii, luojan kiitos :D niin oon alkanu miettii semmosii ihania geelilakkauksia varpaisiin. Onko teil kellään kokemusta?







Onko teillä millaset kynnet?





<3: pitkäkyntinen













Ihanaa kesän odotusta teille <3

4 kommenttia: