perjantai 14. kesäkuuta 2013

pitkästä aikaan...

Hupsista. Kuukaus vierähti tosi äkkiin ja mul on ollut kaikkea etten oo näköjään tullut ees kirjottamaan tänne, mut nyt päätin tulla päivittämään kuulumisia! :)

Eli mulla alkoi maanataina kauan odotettu kesäloma -wuhuuu! Lähen sunnuntaina hyvän kaverini kanssa viikoks pakoo tätä suomen sateista kauheeta kylmää "kesää" aurinkoiseen Alanyaan. Mä niin odotan jo sunnuntai aamua kun 06.00 lentsikka nousee suomesta pois ja kleopatra ranta odottaa jo meitä sinne ottamaan rusketusta. :D Eli juhannus mulla menee myös Alanyassa, onkohan siel jotain juhannus juttuja :D kokkoo tms? Ei mua kyl hirveesti ees kiinostaa mikään kokko mut oishan se hauskaa nähä jos siel on jotain semmost...  Onko teistä moni käyny Alanyassa? Mä en oo ennen eikä kaverikaan :) Me mennään kaverin kaa sinne lomailemaan, et meil ei oo mikään biletys pääasiana siellä vaan me mennään sinne ottaa aurinkoo, aurinkoo, aurinkoo ja viel kerran aurinkoo..sit vähän shoppailee ja ja uidaa ihanassa meressä <3 ja syödään mahamme täyteen kun otettiin all inclusive vielä kruunaamaan meiän tuleva ihana matka ;)

                                       <3
Kesäloma suunnitelmia muita mulla ei oo kauheesti paitsi että kaverin häät on tiedossa, kaverin synttärit ja jossain välis pitäis käydä vanhempien mökillä. Onko teillä jotain kivoi lomasuunnitelmii?


Oon nyt yrittäny täs muutaman tunnin alkaa pakkaamaan vihdoin jotain mut ei tästä tuu mitään ku en osaa päättää että mitä ottaisin mukaan ja mitä jättäisin pois matkalaukusta.. :D apuaaa..1 kommentti:

  1. Hitsi miten ihania kuvia!! Liityin sun lukijaks, liitythän säkin mun :)

    VastaaPoista